بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی

بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی

می‌توان گفت برای 10 سال متوالی است که شغل برنامه‌نویسی در رتبه‌بندی تقاضا برای استخدام در صدر فهرست‌ها قرار گرفته است. این شغل در کنار مشاغلی مانند داروسازی و مدیریت به عنوان یکی از پردرآمدترین مشاغل در جهان شناخته می‌شود. برای تبدیل شدن به یک پزشک یا مدیر پردرآمد، باید ۴ تا ۷سال فقط برای گذراندن دوره عمومی و سپس ۲ سال دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص صرف کنید. ورود به حوزه برنامه‌نویسی بسیار آسان‌تر و سریع‌تر است. کتاب‌ها، ویدئوهای آموزشی، وب‌سایت‌ها، انجمن‌ها، مراکز آموزشی و دوره‌های تعاملی زیادی به آموزش برنامه‌نویسی اختصاص دارند که در این مطلب می‌خواهیم بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی را بررسی کنیم.

این گزینه بسیار جذاب به نظر می‌رسد زیرا به شما امکان می‌دهد به صورت آنلاین با مدرسان درس بخوانید و روی پروژه‌های واقعی کار کنید و در نهایت بهترین روش کسب درآمد اینترنتی در منزل است. با این حال همه دوره‌ها ارزش پول و زمانی که از شما می‌خواهند را ندارند و باید بدانید که کجا آموزش می‌بینید.

۱- Coursera؛ پلتفرمی برای آموزش آنلاین با کیفیت حتی برنامه نویسی

Coursera؛ پلتفرمی برای آموزش آنلاین با کیفیت حتی برنامه نویسی

در سال 2012، مجله تایم، محبوب‌ترین هفته‌نامه در ایالات متحده، Coursera  را به عنوان بهترین وب‌سایت آموزشی معرفی کرد. این پلتفرم به عنوان بخشی از یک آزمایش آغاز به کار کرد که در آن همه افراد به طور رایگان به سه دوره در دانشگاه استنفورد دسترسی داشتند. به جای 400 ثبت‌نام پیش‌بینی‌شده، بیش از 100 هزار نفر ثبت‌نام کردند.

امروزه این پلتفرم آموزشی با اساتید برجسته از دانشگاه‌های مشهور جهان مانند استنفورد، وارتون، پرینستون و همچنین متخصصان سازمان‌های پیشرو مانند Google Cloud، Amazon Web Services و IBM همکاری می‌کند و آن را تبدیل به یکی بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی کرده است.

دوره‌های آنلاین جامع با تعاملات بین‌المللی بین مدرسان و دانش‌آموزان از دوره‌های مختلف در این سایت ایجاد شده است. مجموعه دوره‌های مرتبط با برنامه‌نویسی شامل تمام دانش‌ها و مهارت‌های لازم است و در این سایت نه تنها گواهینامه الکترونیکی، بلکه مدرک تحصیلی نیز دریافت خواهید کرد.

آموزش‌ها عمدتاً به زبان انگلیسی ارائه می‌شود و ویدیوها را می‌توان در صورت نیاز با سرعت آهسته یا سریع مشاهده کرد و از زیرنویس‌ها به هر زبان موجود استفاده کرد. دانش‌آموزان می‌توانند در انجمن‌ها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند که به آنها امکان می‌دهد به یک جامعه بزرگ بپیوندند و افراد همفکر خود را پیدا کنند.

قیمت دوره‌های انفرادی 20 تا 99 دلار، برنامه‌های آموزشی تخصصی 39 تا 79 دلار در ماه و مدرک دانشگاهی 15000 تا 25000 دلار در سال است.

۲- Lynda.com؛ پیشگام در آموزش آنلاین

Lynda.com؛ پیشگام در آموزش آنلاین

در سال 1995، Lynda.com  صرفاً مخزن محتوای خالقان آن، بروس هاوین و لیندا وینمن، طراح وب، برای کتاب‌هایشان بود. تا سال 2015، این منبع به بزرگترین سرویس آموزش آنلاین تبدیل شد و توسط شبکه اجتماعی لینکدین به مبلغ هنگفت 1.5 میلیارد دلار خریداری شد و تبدیل به یکی از بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی تبدیل شد.

تا به امروز، Lynda  در صنعت یادگیری الکترونیکی پیشگام بوده و با ایجاد و ارائه دسترسی پولی به بزرگترین پایگاه داده جهانی دوره‌ها در زمینه برنامه‌نویسی و رشته‌های مرتبط، حدود 6000 دوره آموزشی توسط متخصصان این حوزه ارائه شده است.

دسترسی به اکثر مطالب از طریق خرید اشتراک امکان‌پذیر است که 19 تا 25 یورو در ماه، بسته به تعرفه انتخابی هزینه دارد. همچنین یک دوره آزمایشی 1 ماهه با دسترسی رایگان به همه دوره‌ها وجود دارد.

این سیستم پرداخت مزایایی نسبت به پرداخت جداگانه برای هر دوره دارد، زیرا دروازه‌های یک کتابخانه مجازی عظیم با انبوهی از دانش مفید را به روی شما می‌گشاید. با این حال قبل از ثبت نام، باید سطح زبان انگلیسی خود را به طور دقیق ارزیابی کنید. این زبان اصلی آموزش است و علاوه بر آن آموزش به زبان‌های آلمانی، فرانسوی و اسپانیایی نیز ارائه می‌شود.

۳- Codecademy؛ یکی از بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی

Codecademy؛ یکی از بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی

داستان Codecademy از زمانی آغاز شد که یکی از بنیانگذاران آن، زک سیمونز، تصمیم گرفت خود برنامه‌نویس شود اما او در آن زمان نتوانست این کار را به سرانجام برساند. زک که با درس‌های خسته‌کننده، توضیحات گیج‌کننده و انبوهی از کدهای نامفهوم روبرو بود، تصمیم گرفت پروژه‌ای راه‌اندازی کند که یادگیری اصول برنامه‌نویسی را حتی برای مبتدیان مطلق آسان و سرگرم‌کننده کند.

او به همراه شریک خود، رایان بوبینسکی، تصمیم گرفتند از یک اصل آموزشی انقلابی در آن زمان استفاده کنند که شامل توضیحات کوتاه، تمرینات و تکرار هر درس بود. همین روش بود که در عرض شش ماه بیش از 500000 کاربر را به وب‌سایت این شرکت جذب کرد.

یکی دیگر از رازهای قدرت Codecademy تبدیل فرآیند آموزش به یک بازی است. برنامه‌نویسان آینده از طریق سطوح مختلف پیش می‌روند، نشان‌هایی با عناوین مختلف جمع‌آوری می‌کنند و با یکدیگر رقابت می‌کنند. در واقع زمانی که نوار سبز پیشرفت این سایت را مشاهده می‌کنید، متوجه می‌شوید که در حال یادگیری هستید.

بعد از چند ماه از این بازی‌ها، دانشجو با زبان‌های برنامه‌نویسی و سیستم‌های مختلف مدیریت محتوا و دوره طراحی سایت با وردپرس آشنا می‌شود. دوره‌ها و وظایف Codecademy برای افراد حرفه‌ای که به دنبال ارتقای سطح دانش خود هستند، چندان چالش‌برانگیز نیست. اما این افراد می‌توانند با نوشتن دوره‌های آموزشی خود به Codecademy کمک کنند و به دیگران در یادگیری برنامه‌نویسی یاری برسانند.

۴- w3Schools؛ پر بازدیدترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی در دنیا

w3Schools؛ پر بازدیدترین و بهترین سایت آموزش برنامه نویسی در دنیا

w3Schools یکی از محبوب‌ترین وب‌سایت‌ها برای یادگیری انواع زبان‌های برنامه‌نویسی، از جمله زبان‌های تحت وب، زبان‌های مبتنی بر دسکتاپ و دیتابیس است. این وب‌سایت تمام دوره‌های خود را به صورت رایگان ارائه می‌دهد. w3Schools بهترین پلتفرم برای شروع یادگیری از سطح مبتدی تا سطح حرفه‌ای است و یکی از بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی است.

۵- Udemy؛ بازاری جهانی برای یادگیری و آموزش آنلاین

Udemy یک بازار جهانی برای یادگیری و آموزش آنلاین است که در آن دانشجویان با گذراندن بیش از 42000 دوره آموزشی که توسط مدرسان متخصص ارائه می‌شود، مهارت‌های جدیدی را یاد می‌گیرند و به اهداف خود در یادگیری می‌رسند.

شما می‌توانید زبان مورد نظر خود را برای یادگیری جستجو کنید و وب‌سایت Udemy انبوهی از دوره‌ها را به شما پیشنهاد می‌دهد. علاوه بر این دوره‌های رایگان و همچنین دوره‌هایی با قیمت‌های مقرون به صرفه در این سایت وجود دارد.

۶- گیت‌هاب؛ بهترین سایت برنامه نویسی

گیت‌هاب محلی برای یادگیری برنامه‌نویسی نیست. این پلتفرم بیشتر به عنوان یک مرجع عمل می‌کند. با جستجو در گیت‌هاب، می‌توانید کتاب‌های رایگان زیادی در زمینه برنامه‌نویسی پیدا کنید. حتی می‌توانید کتاب‌هایی را پیدا کنید که بیش از 80 زبان برنامه‌نویسی مختلف را پوشش می‌دهند پس می‌توان آن را یکی از بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی دانست

۷- SitePoint؛ یکی از مراجع و بهترین سایت های آموزش برنامه نویسی

SitePoint یکی از بهترین وب‌سایت‌ها برای یادگیری برنامه‌نویسی است. این وب‌سایت توسط متخصصان وب برای کمک به طراحان، مبتدیان، کارآفرینان، خالقان محصول و برنامه‌نویسان ایجاد شده است. شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت SitePoint، اطلاعات مفیدی در مورد HTML CSS JavaScript PHP Ruby WordPress Java و بسیاری موارد دیگر کسب کنید. گفتنی است برای اجرا کردن پروژه‌ها به بهترین لپ تاپ برای طراحی سایت هم نیاز دارید که قبل از دیدن این دوره‌ها تهیه آن توصیه می‌شود.

۸- Code School؛ ارتقای مهارت‌های برنامه‌نویسی شما

اگر دوره‌های Codecademy یا Code Avengers را گذرانده‌اید و آماده گسترش مهارت‌های خود هستید، Code School بهترین مکان برای شما است. Code School یکی از تعاملی‌ترین وب‌سایت‌های آموزشی است که دوره‌های آموزشی جذاب و جامعی را برای تبدیل شدن شما به یک متخصص با استفاده از بهترین روش‌ها در این زمینه ارائه می‌دهد.

دوره‌های کاربردی و جامع Code School در زمینه‌های مختلف برنامه‌نویسی، از جمله JavaScript، HTML، CSS، Ruby on Rails و Python ارائه می‌شود. این سایت از روشی تعاملی برای آموزش استفاده می‌کند که یادگیری را سرگرم‌کننده و جذاب می‌کند. گفتنی است که شامل پروژه‌های عملی متعددی است که به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های خود را در برنامه‌نویسی ارتقا دهید. دوره‌های Code School توسط مربیان متخصص و باتجربه تدریس می‌شود.

نتیجه‌گیری

اینها فقط تعدادی از بهترین وب‌سایت‌ها برای یادگیری برنامه‌نویسی بودند. اگر شما هم وب‌سایت‌های مشابه دیگری می‌شناسید، در قسمت نظرات به ما معرفی کنید.

43%
آموزش جاوا اسکریپت از صفر تا صد شما را از مراحل ابتدایی این زبان برنامه‌نویسی تا مباحث پیشرفته و حرفه‌ای همراهی می‌کند. این دوره با هدف ایجاد تسلط کامل بر...
6,900,000
3,950,000
تومان
4.00/5
44%
چه کسانی مخاطبان دوره طراحی سایت با وردپرس هستند؟ نخستین گروه از مخاطبان اصلی این دوره افرادی هستند که قصد دارند وب‌سایت اختصاصی خود را با کمترین هزینه ممکن طراحی...
1,290,000
720,000
تومان
4.56/5

یک پاسخ

  1. به نظرم بهترین سایت برنامه نویسی توی ایران شما هستید (: من هم از دوره هاتون استفاده کردم و هم از پشتیبانیتون عالی هستید❤️😻

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *